Beiratkozás

2024.03.23. 14:36

Március 31-ig kell óvodába jelentkezni Békéscsabán

Hogyan és meddig kell jelentkezni, illetve beíratni a gyermekeket az óvodába Békéscsabán – ezzel kapcsolatban tettek közzé egy közleményt a városháza honlapján.

Licska Balázs

Azokat a kisgyermekeket kell most beíratni, akik 2021. szeptember 1. előtt születtek, és még nem járnak óvodába. Jelentkezhetnek viszont az olyan kicsik is, akik ugyan addig nem töltik be a harmadik életévüket, viszont a következő nevelési év során igen, és a szüleik szeretnék, hogy az óvodába járást megkezdjék.

óvoda, beiratkozás, Békéscsaba
Azokat a kisgyermekeket kell most beíratni, akik 2021. szeptember 1. előtt születtek, és még nem járnak óvodába. Illusztráció: Shutterstock

Az óvodai jelentkezéshez jelentkezési lapot kell kell kitölteni, amely letölthető a város honlapjáról is. A kitöltött és aláírt dokumentumot a körzetes vagy választott óvoda e-mail címére kell elektronikusan elküldeni március 31-ig. A felvételről és az óvodába felvett gyermekek csoportba való beosztásáról az óvoda igazgatója dönt, majd értesíti a szülőt. Ezt követően ténylegesen is be kell íratni a gyermekeket, május 14-15-én, az adott óvoda székhelyén.

Az óvodák elérhetősége, az óvodai körzetbeosztás, a jelentkezési lap, az óvodákról szóló ismertetők megtalálhatók Békéscsaba honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában