Jótékonysági program

2024.03.13. 12:06

Jótékonysági bálat szervez a Dévaványai Sportegyesület

Közeleg Dévaványa legnagyobb közösségével és egyben legnagyobb költségvetésével rendelkező civil szervezetének, a Dévaványai Sportegyesületnek jótékonysági bálja.

Dinya Magdolna

Támogatójegyekkel, tombolatárgyakkal is lehet támogatni a szervezet munkáját

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Váradi Károly vezetése alatt jó alapokra fektetett egyesület irányítását 2018-ban dr. Szitás László vette át, aki azóta megszilárdította azt és töretlen lelkesedéssel igazgatja a szervezetet. Az önkormányzat és a sportegyesület között mindig is szoros és jól működő kapcsolat volt – olvasható a város weboldalán.

támogatás, sport bál, jótékonyság
Támogatójegyekkel, tombolatárgyakkal is lehet támogatni a szervezet munkáját 
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Jelenleg 10 szakosztállyal és mintegy 280 fős taglétszámmal működő sportegyesület folyamatosan szállítja a városba az elismeréseket, birkózók, tornászok, mazsorettesek, úszók és focisták egymás után gyűjtik a fényesebbnél fényesebb díjakat. A versenysport mellett azonban jut hely, idő és energia a csapatépítő játékokra, munka utáni kikapcsolódásra és családi hangulatú rendezvényekre is. Fejlődik, épül és szépül a sportpálya, gondos gazdája az egyesület. Ezt az összetett munkát nagy mértékben segíti az elnök mögött álló, támogató és ötletekkel teli kreatív háttércsapat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában