Békéscsaba

2024.03.23. 16:22

Így kérhető ebéd a gyerekeknek a tavaszi szünetre

Békéscsabán is megszervezik a tavaszi szünetben a szünidei gyermekétkeztetést a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek számára. Az étkeztetést igénylőknek egy formanyomtatványt kell kitölteniük, majd eljuttatniuk a polgármesteri hivatal szociálpolitikai osztályára.

Licska Balázs

Békéscsabán is adnak ételt a tavaszi szünetben a hátrányos helyzetű gyermekeknek

Forrás: shutterstock

A tavaszi szünetben a térítésmentes szünidei gyermekétkeztetést az 5 hónap és 3 év közötti, intézménybe nem járó gyermekek, valamint a 18 év alatti, tanulói jogviszonyban álló fiatalok vehetik igénybe – ismertették Békéscsaba honlapján.

Az étkeztetés munkanapokon 12 és 13 óra között biztosított több telephelyen, így a Gyulai út 53-57. szám alatti konyhán; a Szabó Pál tér 1/2. szám alatti konyhán; a Madách utcai általános iskolában; a Trefort utca 2/1. szám alatti konyhán; valamint a belvárosi bölcsődében. Azoknak, akik elviszik az ételt, gondoskodniuk kell saját, tiszta, fertőtlenített ételhordóról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában