Egészségügy

2024.03.22. 15:24

E-mailben is lehet időpontot kérni az orosházi szakrendelésekre

A gyorsabb időpontfoglalás érdekében hétfőtől bővülnek a lehetőségek, így a telefonos mellett már e-mailben is kérhető időpontot az Orosházi Dr. László Elek Kórház szakrendeléseire és vizsgálataira.

Csete Ilona

Forrás: shutterstock

„Az új járóbeteg irányítási rendszer március 1-jei indulása óta mi is tapasztaltuk és sok visszajelzés is érkezett, hogy az orosházi kórház központi előjegyzése nehezen érhető el telefonon. Kollégáink munkanapokon 6.30 és 14.30 óra között folyamatosan fogadják a hívásokat, de a rengeteg megkeresés valóban nehézzé teszi az időpontfoglalást” – olvasható a kórház közösségi oldalán.

Akinek lehetősége van rá, az március 25-étől az [email protected] e-mail címet is használhatja időpontkérésre.

E-mailes időpontfoglaláshoz a levélben az alábbiakat adja meg: pontos név, TAJ szám, telefonszám, milyen szakrendelésre, vagy vizsgálatra szeretne időpontot foglalni és a beutaló. Ez lehet fotó vagy szkennelt formátum.  Amennyiben hozzátartozó részére kíván időpontot foglalni, a hozzátartozó adatait szükséges megadni!

A beérkezett e-maileket kizárólag munkanapokon, 15 óráig dolgozzák fel. A 15 óra után, hétvégén és ünnepnapon érkező e-maileket az azt követő első munkanapon nyitják meg.

A válaszban a legközelebbi elérhető időpontot adják meg, amit be is rögzítenek a számítógépes rendszerbe. Amennyiben az megfelel, nincs más tennivaló.
Ha valamilyen oknál fogva nem megfelelő a felajánlott időpont, a válasz elküldésétől számított 48 órán belül ugyanarra az e-mailre küldött válaszban jelezzék, ekkor új időpontot ajánlanak fel, szintén írásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában