Beruházások

2024.03.09. 08:37

Bölcsődét és bérlakást is építenek idén Vésztőn

Több beruházás is várható ebben az évben az önkormányzat részéről Vésztőn – ismertette Karakas Anikó polgármester Lázár Attila önkormányzati képviselő kérdésére a testület nemrég tartott ülésén.

Licska Balázs

A Körösparti óvoda mellé mini bölcsődét építenek, a munkálatok az időjárás függvényében indulhatnak el. Szintén a Kóti út környékén, a kertmegi részen két szociális bérlakást alakítanak ki. 

bölcsőde, bérlakás, beruházások
Minibölcsődét nyitnak idén a tervek szerint. Illusztráció: MW-archív

A Marvel Team számára is helyet adó, Kossuth utca 37. szám alatti épületet energetikailag korszerűsítik. A városi könyvtár többszintes épületében is indul a beruházás: a földszinten kereskedelmi egység számára alkalmas helyet alakítanak ki, az elsőn és a másodikon pedig a mai kornak megfelelő bibliotékát. A Kóti úti csomópontot biztonságosabbá teszik, itt kisajátítási eljárásra is szükség van egy sarki telek miatt, így a fejlesztés nem biztos, hogy idén megvalósul. Ezen projekt keretében a Liszt Ferenc és a Wesselényi utcáknál zebrát ugyancsak létesítenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában