Az idei első ülés

2024.02.08. 15:09

Programokat vázolt fel a Medgyesi Civil Kerekasztal

Megtartotta idei első ülését a napokban a Medgyesi Civil Kerekasztal. Kraller József polgármester lapunknak elmondta, egyesületeik, alapítványaik, civil formációik 2024-ben is számos programot tesznek le a település asztalára.

dr. Nagy Szilvia

Átbeszélték programjaikat. Forrás: Facebook/Medgyesegyházi Hírmondó

– Lesznek saját, egymással közös, és a várossal együttműködve megvalósuló rendezvények. Hagyományos alkalmak, új kezdeményezések, nyertes pályázatoknak köszönhető programok egyaránt bekerültek a rendezvénynaptárba, amit most június 30-ig beszéltek át a kerekasztal tagjai. Szó esett a farsangi és az óvodai bálról, a Pilvax kávéház programjáról, az S. Nagy István gitárművész közreműködésével tervezett nőnapi lélektréningről. Idén is megemlékezünk majd a Felvidékről kitelepítettekről, Trianonról, emellett tisztelgünk a Hősök napján. Lesz több véradás, városi gyermeknap, esélyegyenlőségi nap, társasjáték-délután és retró majális is – részletezte Kraller József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában