Békéscsaba

2024.02.08. 12:41

Óvodások szülei tették tönkre a garázsok előtti részt a Kazinczyn

Területrendezést kezdeményezett a Kazinczy-lakótelepen Fülöp Csaba.

Licska Balázs

Fülöp Csaba területrendezést szorgalmazott a Kazinczy-lakótelepen

Forrás: Fotó: Fülöp Csaba Facebook-oldala

Területrendezést kezdeményezett a Kazinczy-lakótelepen – jelezte Fülöp Csaba. Az önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán azt írta, hogy a Kazinczy-lakótelep 6. számú lépcsőház mögött található garázsok használói mutatták meg neki a minap, hogy az épület előtti terület a szilárd burkolatú út mellett egy 1,5-2 méter széles sávban nagyon rossz állapotban van.

A közeli óvodába érkezők közül ugyanis sokan itt parkolnak rendszeresen, és ez az utóbbi időben komoly nyomot hagyott a zöldfelületen, amely tele van gödrökkel és keréknyomokkal. Emiatt a garázstulajdonosok számára gondot okoz autóval ki- és beállni. A problémát jelezte az illetékeseknek, és ajánlatot kért a rossz állapotban lévő sáv zúzott kővel vagy tört betonnal történő szakszerű feltöltésére, valamint egy Megállni tilos! közlekedési tábla kihelyezésére is. A helyszíntől egyébként pár méterre van egy nagyobb szilárd burkolatú szakasz, amelyet nyugodtan használhatnak az intézménybe érkezők arra, hogy rövid időre letegyék a kocsit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában