Tájékoztatás

2024.02.14. 10:38

Mutatjuk, mikor várható lomtalanítás Dévaványán

A TAPPE Hulladékgazdálkodási Köztisztasági Szolgáltató Kft. értesíti Dévaványa lakosságát, hogy március 18-án, hétfőn lomtalanítási napot tart.

Dinya Magdolna

A lomok begyűjtése öntömörítős hulladékgyűjtő gépjárművekkel történik

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

A társaság, mint közszolgáltató, a lomtalanítás során összegyűjti és elszállítja az ingatlanhasználók háztartásaiban keletkezett nagydarabos hulladékokat, amelyek méreteik miatt nem helyezhetők el a rendes hulladékgyűjtő edényekben olvasható a város weboldalán.

A feleslegessé vált bútorokat, használati tárgyakat, amelyek még használhatóak mások számára, segélyszervezeteknél vagy szociális szolgáltatóknál is leadhatják. Ezzel segíthetnek másoknak és csökkenthetik a hulladéklerakás mennyiségét, hozzájárulva ezzel a környezetvédelemhez.

A gyűjtési naptárban meghatározott napokon kérik, hogy reggel 6:00 óráig helyezzék ki azokat a nagydarabos hulladékokat megközelíthető közterületre, ahol a közlekedő forgalmat nem akadályozzák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában