Ételt az Életért Alapítvány

2024.02.10. 17:55

Ételosztásra várták a rászorulókat Békéscsabán

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezték meg szombaton délután az Ételt az Életért Alapítvány ételosztó programját, melyre számos rászoruló család érkezett.

Dinya Magdolna

Gyümölcsökkel is kedveskedtek az érkezőknek. Fotó: Dinya Magdolna

Tóth Gabriella, az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársa elmondta ételosztó programjuk már 5 éve van jelen Békéscsabán. Évente többszöri alkalommal szervezik meg az ételosztást a környéken élő rászoruló és nehéz sorsú családok számára. Az alapítvány különböző intézményekben ad át, előre összeállított élelmiszercsomagokat, melyek tíz különböző tartós élelmiszert tartalmaznak. Beleértve a rizst, cukrot, lencsét, sárgaborsót, paradicsomlevet, kukoricapelyhet, étolajat és búzadarát. Összesen 142 csomagot állítottak össze a családok részére. A gyermekeket pedig különleges programmal örvendeztették meg egy szórakoztató zenés és táncos előadás keretében. Az aktuális farsangi időszakhoz köthetően, szalagos fánkkal és gyümölcsökkel is kedveskedtek az érkezőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában