Tehetségkutató

2024.02.20. 09:45

Az influenszer-menedzser szerint is jó kaland

A mezőhegyesi Zsóri Martin, a véleményvezérek menedzsere (influenszer-menedzser) már fiatalon, kisdiákként iskolarádiózott, imádott szerepelni, és közben a világot jelentő deszkákról álmodozott. Arról, hogy ismert emberekkel dolgozhasson, készíthessen velük interjút. Olyan kitartóan kereste a maga útját, hogy mindez megadatott neki. Az a bizonyos első deszka éppen a Mutasd Magad Dél-Békés! tehetségkutató kulturális szemezgetőjének a színpada volt.

Csete Ilona

Zsóri Martin 2010-ben jelentkezett a Mutasd magad Dél-Békés! tehetségkutatóra. Most ő bátorítja a fiatalokat

Fotó: Zsolnai Dóri

A Mutasd Magad Dél-Békés! amatőr művészeti produkciókat bemutató rendezvény idei, 12. rendezvénysorozatára szóló felhívást a napokban hirdették meg. Martinnal együtt nosztalgiáztunk, mert ő is megélte a tehetségkutatóra való nevezés, majd a szereplés izgalmait egykoron. De mikor is? És hogyan?

– Egy tehetségkutatóban való szereplés felejthetetlen élmény. A gondolat, hogy a nagy színpadon megmutathatom a tehetségemet, mindig is felkeltette az érdeklődésemet és a vágyamat a megmérettetésre. Például 2010-ben. A zsűritől ezüst minősítést kaptam és az énekes produkciómmal bejutottam a Százszorszép gálára is. Emlékszem, az izgalomra és a feszültségre az előadás előtt, a közönség tapsa hozzájárult az adrenalinszintem emelkedéséhez. Ez az érzés nagyon motiváló. Arra ösztönzött, hogy a legjobb formámat hozzam ki magamból s hogy megmutathassam, mire vagyok képes. Összességében egy valódi kaland volt, ami sok tapasztalattal és emlékkel gazdagított – mesélte Martin.

Zsóri Martin tehát mert álmodni, kiállni, s megmutatta magát Dél-Békésben, ott a színpadon. S elhatározta, ez a folytatásban sem lesz másként. Erről korábban mesélt is hírportálunknak.

Martin azóta kipróbálta magát televíziós műsorvezetőként, producer lett, majd influenszer. Napjainkban a tartalomgyártóból a tartalomgyártók menedzserévé vált. A megjelenés, a kiállás, a megszólalás máig a mindennapjai része. Lássuk, mivel motiválja ő azokat, akik most jelentkeznének, de...

– Egy tehetségkutatóra való felkészülés kihívást jelent. Megfelelő hozzáállással sikeresen lehet teljesíteni. Első lépésként fontos megismerni a versenyszabályokat és az elvárásokat, hogy azoknak megfelelően felkészülhess! Ezután gyakorolni kell sokat a választott tehetségterületen, legyen az éneklés, tánc, színjátszás, vagy hangszeres produkció, netán bármi más. Fontos a mentális, beleértve az érzelmi felkészültséget is. Éppen azért, hogy reagálni tudj a pozitív és a negatív visszajelzésekre egyaránt. És ne feledjétek: a pihenés, a nyugodt lélek nagyon fontos a verseny előtt, valamint egy támogató közeg (család, barátok, felkészítők), akik segítenek abban, hogy magabiztosak legyetek és a legjobb formában állhassatok ki a zsűri elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában