Dombegyház

2024.02.04. 18:55

A legszebb füzetvezető diákokra büszke az iskolájuk

Túl vagyunk a félévi bizonyítványok kiosztásán, kiderült, ki, miben jeleskedett az idei tanév első néhány hónapjában. A Dombegyházi Balsaráti Vitus János Általános Iskola diákjai körében a legszebb füzet vezetőit is kihirdették mind a 8 évfolyamon.

Csete Ilona

Büszkék lehetnek azok a kis- és nagyobb diákok, akiknek a nevei felkerültek az iskola közösségi oldalára a kitűnő bizonyítványt elért diákok mellett. Hírportálunk érdeklődésére elmondták, az iskolában fontosnak tartják, hogy támogassák a tanulók munkájának, iskolai tevékenységeinek a pozitív előremozdulását, haladását.

– Ennek érdekében hirdetjük meg minden év elején, minden évfolyam számára a szép füzetvezetési versenyt. Alapvető feladatnak kell lennie egy tanulónak az igényes, pontos és szép munka. Hiszen az tükrözi az egyéniségüket, ott tudják ellenőrizni a tanárok a tanulási folyamatot, a diák előrehaladását.

Minden évben, szinte minden évfolyamon vannak kimagaslóan igényes és szép füzetvezetők, szépen írók. Őket díjazzuk egy-egy oklevéllel az első fél év végén, és büszkén tesszük közzé a névsort Facebook-oldalunkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában