Válogatás

2024.01.01. 16:42

Decemberben is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak decemberben a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Szaloncukrot és jókedvet hozott a Mikulás-fogat. Pécsi Krisztina, a lovas egyesület elnöke elmondta, már harmadik alkalommal szervezték meg a programot.

Télanyó lóháton érkezett a gyerekekhez Orosházán. A Nemzeti Vágták történetébe beírta magát egy orosházi diáklány, Mórocz Mercédes és lova, Morcos. A Kishuszár vágtákon bizonyított sok éven át a lány, öregbítve Orosháza kiváló, lovas jó hírét.

Decemberben tartották a Legénybúcsú című vígjáték főpróbáját a Békéscsabai Jókai Színházban. A darab írója és rendezője a békéscsabai származású Jászai Mari-díjas, érdemes művész, Szente Vajk. A szereposztást a Jókai színházzal közösen alakították ki. Simont, a vőlegényt Tege Antal, míg barátját, Alexet Csomós Lajos alakítja, vendégszínészként pedig színpadra lép Bátyai Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában