Szép évzárás

2023.12.26. 18:52

Klipforgatás követte a csabai fitdancesek aranyesőjét

Aranyérmekkel, kupákkal, különdíjakkal jött haza a FitDance Center SE csapata az év lezárását jelentő derecskei Revolution Dance Cup nemzetközi minősítő versenyről.

dr. Nagy Szilvia

Szép eredményekkel tértek haza.

Forrás: Facebook

– A tánciskola kiscsoportja, valamint békéscsabai, gyulai képviselete is sok-sok aranyat hozott el több korosztályban. Szépen zártuk ezt az évet –  foglalta össze a táncosok egyik felkészítője, a Sztárban sztár leszek című műsorból is ismert Molnár Sándor. Elárulta, kiválóan szerepelt, arany minősítést kapott Derecskén két junior táncosuk is, a nagyszalontai Takó Dorka és a békéscsabai Békési Dominik is, akiket a verseny egyik zsűritagja kiválasztott Mohamed Fatima új klipjének forgatására is. A napokban a trió Budapestre utazott, ahol fiatalos, különleges helyszíneken forgatott az énekesnővel és duettpartnerével, DJ Emperorral.

– Hamarosan debütál a videóklip, tőlünk pedig többen kértek tánciskolai kontaktot, úgyhogy joggal lehetünk büszkék magunkra Kerekes Judittal. A klipforgatás egész napot igénybe vett, így elcsigázva, de azzal az igazi jóleső fáradtsággal jöttünk haza. Vitathatatlan, hogy a Viharsarokból sok tehetség indul. Jövőre feltűrt ingujjal vágunk bele az új esztendőbe, terveink szerint tovább öregbítjük a város és a tánciskolánk hírnevét az aranyakkal – mondta el Molnár Sándor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában