Állatmenhely

2023.12.17. 16:45

Karácsonyozzanak a kutyusok, a cicusok is jóllakottan

Az orosházi Simon családban természetes, hogy állatmenhelyekről fogadnak örökbe házi kedvencet. Simon István két gyermekes apuka és felesége éppen ezt tervezi, egy kutyaház beszerzése után szeretnék haza is vinni a már kiszemelt, mentett kutyust. Más terveik is vannak.

Csete Ilona

Fotó: Bencsik Ádám

A felelős állattartást szem előtt tartva, a webshopot üzemeltető Simon István adománygyűjtő akciót hirdetett, hogy saját példája mellett ráirányítsa mások figyelmét is arra: ilyenkor, a hidegben, sokkal több energiát, fehérjét tartalmazó élelmet igényelnek az állatok.

Az elhanyagolt, de az állatmentők önzetlen segítségének köszönhetően egy csorvási telepen az egykor kedvenc, hűséges négylábúaknak szeretne segíteni.

– Fagyasztott és száraztáp eledelt szeretnék az adománygyűjtés keretében eljuttatni a Viharsarki Állatőrség Alapítvány által mentett, befogott, gazdátlan kutyusoknak és cicáknak, hiszen nekik nincs otthonuk. Tudom, a civilekenek ez mekkora segítség lesz. Családommal, csapatunkkal úgy gondoltuk, ha a vásárlóink ebben partnerek, akkor könnyebbé tehetjük a karácsonyát az állatvédőknek és az állatoknak is – nyilatkozta Simon István. A gyűjtés módjáról a SimiShop.hu webshop oldalán lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában