Újságlapozó

2023.11.05. 12:25

Nem verték dobra a gyulai Lidót: erről írt a Békés Megyei Hírlap 30 éve

Múltidéző összeállításunkban a Békés Megyei Hírlap egykori lapszámaiból csemegéztünk. Ezúttal az 1993. november 5-én megjelent Hírlapba lapoztunk bele.

Beol.hu

Kevesebb könyv késett címmel arról olvashatunk a címlapon, hogy idén jobb a helyzet az iskolákban a tankönyvek tekintetében. Kivételek azért akadtak, s voltak olyan osztályok, ahová csak több hetes késéssel futott be egy-egy tankönyv.

 

Rengeteg rövidebb információt tartalmaz a 3. oldal: például arról, hogy nem verték dobra a Lidó presszót Gyulán, de arról is, hogy gyorssegélyt kaphatnak a Bodzáson károsodott ingatlanok tulajdonosai.

 

A hazai tükör oldalon a várható vasutassztrájk következményt latolgatják, de az akkor napirenden lévő nyugdíjemelésről is olvashatunk.

 

Békéscsabai és környékbeli hírek foglalják el a hetedik oldalt. 

 

Kétszeresen is rangadóra készülnek a szarvasi kosarlabdázók és felnőtt sakkbajnokságot rendeztek Gyulán –  ezek a fő információk az újság sportoldalán.

 

Korábbi újságlapozóinkat itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában