Új tervek

2023.11.09. 20:18

Nagy fába vágta a fejszéjét a békési cigányvendéglős

November 15-től új helyen működik tovább az ország első cigány vendéglője.

Papp Gábor

Ásós Géza az ország első cigány éttermének a tulajdonosa

Fotó: Für Henrik

A békési Kira vezetője és csapata működteti a jövőben a belvárosban található patinás Dübögő Éttermet és Pizzériát – erről maga az érintett számolt be csütörtök esti élő Facebook videójában

Mint elmondta, nagy fába vágták a fejszéjüket, amivel párhuzamosan, hogy erőiket egy helyre koncentrálják, bezárják a gyulai, orosházi és békéscsabai piacon, illetve a Gyulai Várfürdőben található vendéglőiket, vendéglátó egységeiket. 

Kiemelte, a pizzériát már november 15-től az eddig megszokott csapattal üzemeltetik, míg az étterem nyitását december 1-re tervezik. Kis átfutással az eddigi Kira étterem is bezárja kapuit, annak szerepét a Dübögő kapja meg, felvéve a Kira nevet. A döntés hátteréről Ásós Géza elmondta, sok rendezvénytől esett el, mert a Kira vendéglő befogadóképessége 40 főre tehető.

– A Dübögő étteremben azonban nem lesznek ilyen korlátok, nagyon sokan elférnek ott – tette hozzá. Ásós Géza a videóban részletesen szólt terveiről, elképzeléséről is.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában