Erkel gimnázium

2023.11.17. 11:09

Freiberger István diákigazgató járt a polgármesternél

A Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium nemrégiben megválasztott diákigazgatóját, Freiberger Istvánt fogadta dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, akit 1993 decemberében – éppen 30 éve – szintén megválasztottak az Erkel gimnázium diákigazgatójának.

Papp Gábor

Freiberger István és dr. Görgényi Ernő

Forrás: Dr. Görgényi Ernő Facebook-oldala

A polgármester és a diákigazgató többek közt felelevenítették az erkeles diákévek és a diákigazgató-választási kampányidőszak izgalmait, a végzős lét kihívásait, valamint az egyetemi jelentkezés fáradtságos, de – ahogy dr. Görgényi Ernő fogalmazott – remélhetőleg sikert hozó várakozásait. 

– Személyében egy szorgalmas és tisztalelkű fiatalt ismerhettem meg, aki egyéni célkitűzései mellett a gyulai diákélet felpezsdítéséről szőtt elképzeléseibe is beavatott. Pisti történeteiből arról is ismét tanúbizonyságot nyerhettem, hogy az első COVID-hullámban gimnazistává cseperedett generáció sincs híján kurázsiból és közösségépítő tenniakarásból – emelte ki dr. Görgényi Ernő. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában