Tüzelő

2023.11.19. 16:25

December 1-jéig igényelhetnek barnakőszenet a rászorulók Körösnagyharsányban

Többek között a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak, valamint azok a családok kaphatnak tüzelőt, ahol az egy főre jutó jövedelem nem lépi túl a 142 ezer 500 forintot.

Licska Balázs

Forrás: shutterstock

December 1-jéig igényelhetnek ingyenesen barnakőszenet az önkormányzattól a rászorulók Körösnagyharsányban – ismertette Győri Zoltán polgármester az önkormányzat Facebook oldalán, hozzáfűzve, hogy a kitöltött kérelmeket a szükséges mellékletekkel együtt a polgármesteri hivatalban – amelynek most az általános iskola épülete ad otthont – lehet leadni. Ismertette, hogy a helyi rendelet alapján kik kaphatnak tüzelőt: többek között a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak, valamint azok a családok, ahol az egy főre jutó jövedelem nem lépi túl a 142 ezer 500 forintot. A benyújtott kérelmekről a képviselő-testület dönt, és egy háztartás számára legfeljebb tíz mázsa barnakőszenet biztosítanak jövő év elejéig, a szállításról az önkormányzat gondoskodik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában