Emlékeznek

2023.10.02. 10:35

Szabó Sándor tiszteletére rendeznek emlékkoncertet Békéscsabán, a bevételből a családot segítik

Emlékezzünk… címmel rendeznek pénteken este emlékkoncertet Szabó Sándor tiszteletére Békéscsabán, a Csabai Rendezvénypajtában. A Tankcsapda egy gitárt is felajánlott, erre licitálni lehet.

Papp Gábor

Szabó Sándor emléke előtt tisztelegnek.

Az egyik békéscsabai hotelnél történt késelés áldozata, Szabó Sándor, a magyar ökölvívó válogatott egykori edzőjének emlékére rendeznek koncertet október 6-án, Békéscsabán, a Csabai Rendezvénypajtában. A Tankcsapda, az Alcohol zenekar, az Abaházi Csaba vezette Abaházi.RT, és két helyi formáció is azonnal jelezte, és felajánlotta segítségét az est létrejöttéhez.

Erre a gitárra lehet licitálni

A rendezvényen az Alcohol, az Abaházi.RT, a Tobenzo, valamint az M.T.Z. ad koncertet, Szekció - Csapó Csaby, egy dallal kedveskedik a családnak. A Tankcsapda egy Lukács-Ibanez akusztikus gitárt ajánlott fel licitre, amire az eseményen Facebook oldalán belül, a beszélgetés menüben lehet licitálni.

A pénteki est folyamán a gitárt a helyszínen is meg lehet tekinteni, és a legtöbbet ajánlónak a licit lezárása után a zenekar tagjai személyesen fogják átadni a hangszert. A licit október 13-én, éjfélkor zárul. A koncert teljes bevételét és a licitből befolyó összeget Szabó Sándor családja kapja meg.

Kapunyitás 17 órakor, majd 18.15-kor Szekció-Csapó Csaby, 18.30-kor az M.T.Z., 19.45 a Tobenzo, 21 órakor az Abaházi RT., míg 22.15-kor az Alcohol lép színpadra.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában