Dr. Zabos Ágnes

2023.10.29. 14:27

Negyven év után befejezi a csorvási gyermekorvos

Dr. Zabos Ágnes házi gyermekorvos 40 év után befejezi a csorvási gyermekek gyógyításában végzett munkáját. Az utolsó rendelési napja 2023. október 31-én, kedden lesz – tette közzé hivatalos közösségi oldalán Csorvás Város Önkormányzata.

Gajdács Pál

Forrás: shutterstock

Dr. Zabos Ágnes az utóbbi időben már nyugdíjasként, de változatlanul lelkiismeretesen látta el a hivatását, és büszke is lehet arra, hogy több, az időközben felnőtt generációnak is ő segített átvészelni a gyermekbetegségeket.

– Az én tisztem az, hogy a magam és a város nevében ezúton is megköszönjem a kitartó szolgálatot, amit az orvosi hivatása teljesítésével Csorvás érdekében teljesített – fejezte ki háláját a doktornőnek Baráth Lajos, a város polgármestere. – Kívánom, hogy a munkában töltött aktív évek után legyen része sok boldogságban, jó egészségben a családja körében és Csorvás közösségi életében!

Baráth Lajos elmondta továbbá, hogy az önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy a gyermekek háziorvosi ellátása Zabos Ágnes doktornő távozása után is zavartalanul működjön. 

– A jogi lehetőség jelenleg az, hogy 2023. november 1-jétől helyettesítő gyermekszakorvos lássa el ezt a feladatot, heti két alkalommal. 2023. október 30-án, még egyeztetés történik a feladatellátást vállaló orvossal a részletekről, ezért friss és pontos információkkal a 2023. október 30. napján 18 órakor kezdődő közmeghallgatáson tudok szolgálni – tette hozzá a városvezető. 

 


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában