Újságlapozó

2023.10.29. 08:14

Miért tört ki verekedés a Csapda Sörözőben? Erről írt a Békés Megyei Hírlap 25 éve

Múltidéző összeállításunkban a Békés Megyei Hírlap egykori lapszámaiból csemegéztünk. Ezúttal az 1998. október 28-án megjelent Hírlapba lapoztunk bele.

Beol.hu

Ki kit vesztegetett meg az orosházi piacon? Egy folyamatban lévő büntetőügyről olvashatunk a címlapon. A vezető anyagban pedig arról ír a lap, hogy folyamatosan zajlanak az egyeztetések, de még mindig nem dőlt el, miképpen áll fel az új városvezetés, még nem szállt fel a ,,fehér füst”.

Az ötödik oldalon egy verekedés nyomába eredt a lap munkatársa: a Csapda Söröző előtt színesbőrű fiatalok verekedtek össze itt élőkkel. A söröző biztonsági őrei mesélték el, ők hogyan látták a történteket.

Az alholizmusról, az alkoholbetegekről ír a Hírlap családi oldala. Dr. Felber Magdolna főorvos mondta el, milyen lehetőségek vannak a kezelésre, de mint hangsúlyozta: a legfontosabb a megelőzés.

Egy nyolc esztendős hibrid sólyommal vadásznak Orosházán –  a részletek kiderülnek a lap 7. oldalán megjelent írásból.

Az első lépést mindig a nőknek kell megtenniük: derül ki abból a színes írásból, melyben azt a kérdést feszegetik, hogyan hódíthatja meg valaki álmai férfiját.

Korábbi újságlapozóinkat itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában