Elismeréseket adtak át

2023.10.22. 07:44

Fél évszázados jubileumát ünnepelte a Kondorosi Kertbarát Kör

Pénteken ünnepelte fennállásnak 50. évfordulóját a Kondorosi Kertbarát Kör. E jeles esemény megrendezésének méltó helyszínéül a helyi Fehérliliom Népfőiskola szolgált.

Nyemcsok László

Az ünnepségen részt vevők, elöl, középen Hovanecz András, a Kondorosi Kertbarát Kör elnöke

A rendezvényen részt vett Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár is, aki Kondoroson él családjával. A szép számban megjelent ünneplők jó hangulatú estének lehettek részesei, ahol az ünnepi köszöntőket követően a jubileum alkalmából elismeréseket is átadtak.

Závogyán Magdolna államtitkár is részt vett az eseményen

– Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy az idei esztendőben 50 éves Kondorosi Kertbarát Kör több mint egy közösséget felölelő civil szervezet, melynek jómagam is tiszteletbeli tagja lehetek. Több mint egy civil szervezet. hiszen a kiskerti vetőmagokon kívül olyan magokat is elültetnek, mint az őszinteség, a becsület, a szeretet, a kitartás, az alázat és a kemény munka – hangsúlyozta Ribárszki Péter, a város polgármestere. – Ezúton is hálás szívvel mondok köszönetet munkájukért, példamutató helytállásukért, közösségi szerepvállalásukért, melyet a Kondorosi Kertbarát Kör 50 éve, kitartóan végez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában