Fejlesztés

2023.10.31. 10:23

Elkezdik a LED izzók osztását Gyulán

Elkezdődik a LED-csereprogramban igényelt izzók átvétele-átadása Gyulán.

Papp Gábor

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A gyulai önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködés keretében megvalósuló LED-csereprogramra több mint egy hónapon keresztül lehetett jelentkezni. A programban 554 háztartás regisztrált sikeresen, melynek eredményeként közel 6500 LED fényforrás adnak át térítésmentesen. 

A lakossági LED-csereprogram keretében érvényesen regisztrált háztartások által igényelt LED fényforrások átvételére az Erkel Ferenc Művelődési Központ I. emelet 101-es termében november 2-e és 22-e között, munkanapokon 9 órától 16 óráig lesz lehetőség. Az átvételhez személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, nem személyes átvétel esetén meghatalmazás szükséges. Az átvételkor a régi hagyományos izzókat nem kell leadni!

Kérik, hogy az átvételkor az átvételi elismervényen szereplő darabszámot a helyszínen ellenőrizzék majd, mert utólagos reklamációra nem lesz lehetőség. Az átvétel után a CYEB Kft. elektronikus úton elküldi a LED fényforrások számláját, amelyen szerepelnek az átvett LED-ek. A számla állapota teljesített lesz, így díjfizetést nem igényel – tájékoztatott a gyulai polgármesteri hivatal szociálpolitikai- és gazdaságfejlesztési osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában