Őszi kuponnapok

2023.10.11. 13:07

Az R-Go is érkezik a Csaba Centerbe

Október 12–15. között tartják meg a békéscsabai Csaba Centerben az őszi kuponnapokat, hangsúlyozta a beváráslóközpontban tartott szerdai sajtótájékoztatón Hrabovszki György igazgató.

Nyemcsok László

Hrabovszki György a sajtótájékoztatón

Ezeken a napokon kedvezményesen lehet beszerezni a hideg őszi, téli időre szükséges ruhadarabokat, cipőket, kiegészítőket, de mind e mellé megéri ebédelni és vacsorázni is. A kedvezmények igénybevételéhez a Csaba Center applikációjára van szükség.

Hrabovszki György kitért arra, ahogy azt ilyenkor vásárlóik megszokhatták, programokkal, sztárvendéggel szórakoztatják őket. Ennek keretében szombaton 17.30-tól a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium Iparművészeti tagozatának egyedi tervezésű ruhabemutatóját tartják meg. 18–19. óra között a Csaba Center üzleteinek divatbemutatóin az őszi és téli kollekciókból kapnak ízelítőt a résztvevők. 19–19.30-ig Szilágyi Attila énekes, dalszerző műsora következik, majd Szikora Róbert és az R-Go élő nagykoncerttel szórakoztatja a közönséget. A színpadi programok műsorvezetője Dombóvári Vanda lesz.

Október 15-én, vasárnap 10–18 óra között ugrálóvárakkal, csúszdákkal, trambulinnal, mesehősökkel várják a gyermekeket. Lesz arcfestés Szamosfalvi Annával, csillámtetoválás Csikós Ibolyával, Bábika kézműves játszóház, lufihajtogatás Pasenko bohóccal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában