Program

2023.09.09. 19:34

Idén harmadszor népesült be a FröccsGödör Békésen – galériával

Ebben az évben már harmadik alkalommal rendezte meg a FröccsGödör elnevezésű programot a Békési Fiatalokért Egyesület. A pénteken este megtartott eseményen ezúttal is több száz érdeklődő vett részt – tudtuk meg Serfecz Dávidtól, az egyesület elnökétől.

Papp Gábor

Fotó: Jenei Péter

Az est nyitányaként a békési kötődésű Steinkohl Erika színművész lépett színpadra, aki retro műsorával lepte meg a kilátogatókat, majd DJ Oli pörgette a lemezeket. Az eseményen sokan ültek le, hogy egy fröccs, egy ital, egy üdítő mellett beszélgessenek, illetve természetesen voltak jó néhányan, akik táncoltak a programon. 

Mint arról korábban írtunk, az egyesület idén májusban a diákoknak kedveskedett. A békési végzősöket hívták az érettségi és szakmai vizsgák előtt egy-egy italra, most pedig az őket tanító pedagógusokat és szakembereket látták vendégül egy minőségi borból készülő fröccsre, vagy igény szerint egy üdítőre.

Serfecz Dávidtól megtudtuk, hogy idén még lesz egy FröccsGödör „Különkiadás”, amelyet szilveszterkor tartanak majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában