Óvodakezdő csomag

2023.09.07. 10:42

Gondoltak az ovisokra, segítettek Orosházán is

Ötszáz óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON Hungária Csoport a kisebbek élményteli évkezdését és az óvodai közösséghez csatlakozásukat. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutottak, így Orosházára is – számolt be az Ökumenikus Segélyszervezet.

Csete Ilona

Az óvodakezdő kisgyerekek évkezdését is támogatják

Fotó: Für Henrik-archív

Az E.ON Hungária Csoport évek óta elkötelezetten támogatja a jövő generációját. Az energiavállalat idén immár tizenkettedik alkalommal csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához és 5 millió forint értékű támogatással járult hozzá a 2000 rászoruló gyermeket tanszercsomaggal segítő programhoz. Nem csak az iskolásokra, hanem a kisebb testvérekre, az óvodásokra is gondolt a vállalat. Az iskolakezdés segítése után további 5 millió forinttal az óvodakezdő kisgyerekek évkezdését is támogaták, fejenként 10 ezer forint értékű csomagokkal.
Az óvodakezdést segítő felajánlásból Somogy vármegyében 308 gyerek részesül. Az ország egyéb régióiban további 192 budapesti, orosházi stb. óvodás évkezdését segíti az E.ON Hungária Csoport és az Ökumenikus Segélyszervezet, hogy az új életszakasz indulása az ő számukra is igazán örömteli lehessen.

Az adomány egy tisztasági csomagot (fogkefe, fogkrém, zsebkendő, nedves törlőkendő, fésű), továbbá kézműves- és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket (vízfesték, színes ceruza, gyurma, zsírkréta, rajzlap) is tartalmaz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában