Mi Hazánk

2023.09.25. 10:03

Aláírásgyűjtésbe kezdenek: nem kérnek a WHO pandémiás szerződéséből

Országos aláírásgyűjtésbe kezd a Mi Hazánk Mozgalom a WHO, az Egészségügyi Világszervezet tervezett pandémiaszerződése ellen, mert az álláspontjuk szerint „brutálisan korlátozza” az emberek személyes szabadságjogait és a nemzeti szuverenitást – jelentette be a témával kapcsolatban megtartott sajtótájékoztatóján Földesi Mihály.

Papp Gábor

Online-és papíralapon is gyűjtik az aláírásokat.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Mi Hazánk vármegyei elnöke elmondta, elfogadhatatlan tartják, hogy a szuverén magyar állam hatásköreit „egy idegen érdekeket szolgáló”, globalista szervezet vegye át, szerintük ugyanis erre készül a WHO.

Földesi Mihály Fotó: MW-archív

– Nemzetközi szerződésről lévén szó ebben a kérdésben népszavazást nem lehet tartani, így a parlamenti eszközök mellett egyetlen választásunk maradt, az aláírásgyűjtés, amelyet online és papíralapon is folytatni fognak a következő hónapokban – tette hozzá. Pártja véleményét tolmácsolva úgy fogalmazott, a WHO bármilyen általa járványhelyzetnek minősített helyzetben elvehetné a nemzetállamok jogát az intézkedésekre, sőt akár megfigyelési rendszert is kiépíthetne az állampolgárokkal szemben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában