Aktív szabadidő

2023.07.24. 11:13

Robotokkal ismerkedtek, játszottak a kevermesi gyerekek

Robotika foglalkozásra invitálták a gyerekeket a kevermesi művelődési házba. A Békés Megyei KSZR és a helyi önkormányzat is támogatta a nyári programot.

Csete Ilona

Népszerű volt a robotos program a gyerekek körében.

Forrás: Facebook

Korábban szerveztek a kevermesi gyerekeknek robotika foglalkozást, ami nagy tetszést aratott. Ezúttal a Békés Megyei Könyvtár két munkatársa érkezett a fiatalokhoz. Többségük ötödikes korosztály volt, emellett az óvoda szintén képviseltette magát, de a bölcsődébe járók közül is érdekelte a nagyobbakat program. Ők a színes vonalakon közlekedő kis robotokkal ismerkedtek és az irányokat tanulhatták. A nagyobbak pedig okoseszközzel, tablet segítségével irányíthattak nagyobb robotokat.
A folytatásban is nyitva az ajtó a kevermesi ifjúság előtt: Buza Katalin várja augusztusban, heti 3 alkalommal (hétfőn, szerdán, pénteken délelőtt) a gyerekeket a könyvtárban, aktív szabadidő eltöltésére (társasjáték, kártya, keresztrejtvény, felolvasás, internetkvíz stb.)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában