Elismerés

2023.07.04. 12:30

Petőfi István Emlékplakettet is átvehettek a kondorosi iskolában

Rangos elismeréseket kaptak kondorosi pedagógusok és diákok. Az „Alapítvány a Kondorosi Általános Iskolásokért” civil szervezet a 2022/2023-as tanévben Petőfi István Emlékplakettet adományozott Lónai Sándornénak az alapítvány működtetésében végzett példaértékű, önzetlen munkájáért.

Nyemcsok László

A „G-M” Alapítvány ünnepségén Paluska Patrik, Roszik Györgyi, Stephán Réka, Pogonyi István, Rábai Dóra, Pintérné Behán Márta és Laurinyeczné Trnyik Judit

Emellett Palyusik Panna 4.a osztályos tanulónak tanulmányi, művészeti és sportversenyeken nyújtott kimagasló teljesítményéért, Rábai Dóra 8.a osztályos tanulónak a magyar nyelv és irodalom-, történelem-, angolnyelvi-versenyeken elért kimagasló teljesítményéért.

Ugyancsak a Petőfi István Emlékplakettet vehette át a minap Pogonyi István 8.a osztályos tanuló a fizika-, történelem- és angolversenyeken elért kimagasló eredményeiéért, Petrovszki Norina Lolita 7.b osztályos tanuló az atlétika-, kézilabda-, futballversenyeken elért kimagasló teljesítményeiért. Az elismeréseket Laurinyeczné Trnyik Judit, az alapítvány kuratóriuma elnöke adta át, aki gratulált a díjazottaknak, hozzátéve, vigyék tovább a kondorosi iskola hírnevét.

Az „Alapítvány a Kondorosi Általános Iskolásokért” díjátadón Lónai Sándorné (balra), Palyusik Panna, Petrovszki Norina Lolita, Rábai Dóra, Pogonyi István és Laurinyeczné Trnyik Judit

A „G-M” Alapítvány a Tehetségekért a 2022/2023-as tanévben is elismeréseket ítélt oda. Kitüntetést kapott Roszik Györgyi pedagógus a tehetséggondozásért, az angol- és történelemversenyekre való eredményes felkészítő tevékenységéért, Pintérné Behán Márta pedagógus a szlovák nyelv és hagyományápolás terén végzett példaértékű munkájáért, a tanulmányi versenyekre való eredményes felkészítéséért. Ugyancsak elismerést vehetett át Stephán Réka (8.a) nyolc éven át nyújtott kitűnő tanulmányi eredményéért, Rábai Dóra (8.a) nyolc éven át nyújtott kitűnő tanulmányi eredményéért, a tanulmányi versenyeken való eredményes szerepléséért, Pogonyi István (8.a) kimagasló tanulmányi munkájáért, a tanulmányi versenyeken való sikeres szereplésért.

A díjakat Paluska Patrik, a „G-M” Alapítvány 2013/2014-es tanév díjazott tanulója és Laurinyeczné Trnyik Judit igazgató, a „G-M Alapítvány kuratóriumi tagja adta át.

Az iskolaigazgató elmondta, a díjat a Mravík házaspár alapította, akik hosszú évtizedekig tanítottak a kondorosi általános iskolában. Mravík Mihály, sajnos, már elhunyt, Mravík Mihályné Gémes Erzsébetnek pedig a díjátadón is jó egészséget kívántak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában