Program

2023.07.09. 08:20

Parki pikniken szórakozhattak kicsik és nagyok Lőkösházán

Az I. Lőkösházi Parki Pikniket rendezte meg szombaton a Vásárhelyi Vera Emlékparkban a Lőkösháza Fejlődéséért Alapítvány és a községi önkormányzat.

Nyemcsok László

Andor bohóc is szórakoztatta a gyermekeket

A program Python Magic Show-val kezdődött, ezt Pepe Manó műsora követte, Andor bohóc pedig lufihajtogatással szórakoztatta a gyermekeket. Szilágyi Erzsébet vezetésével kézműves foglalkozást is tartottak, valamint rendőrmotoros bemutató színesítette a rendezvényt. Természetesen finom falatokból sem volt hiány, tarhonyás húst fogyaszthattak a megjelentek, és többen a családjukkal, barátaikkal közösen sütöttek-főztek. Előzetes regisztráció után minden 16 éven aluli gyermeket ingyenesen vendégül láttak a szervezők két gömb fagyira és egy pohár limonádéra.

Szűcsné Gergely Györgyi, a település polgármestere elmondta, a parki piknik már az idei harmadik közös rendezvényük volt a Lőkösháza Fejlődéséért Alapítvánnyal. A következő nagy programjuk a falunap lesz augusztus 19-én, majd következik ősszel a folytatás a kemencénél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában