Frissítő pont

2023.07.12. 13:11

A hűsítő limonádé összekovácsolta a kaszaperieket

Frissítő pontot alakított ki Ládáné Séley Anikó közművelődési szakember a kollégáival a kaszaperi művelődési ház előtt. Az arra járók örömmel vették a kezdeményezést. Kortyoltak a hűsítőből és az ajánlással éltek is. Lássuk, mi is volt az?

Csete Ilona

Kortyoltak, verseltek, jót beszélgettek

Forrás: Facebook

– Pozitív visszajelzést kaptunk, a hűtött limonádénak örültek a kaszaperiek a nagy hőségben. Az ajánlás pedig az volt, hogy a járókelők felfrissíthetik testüket a finomsággal, lelküket pedig csodaszép magyar versekkel a nyárról. Kitettünk a limonádé mellé papírt, ceruzát és az érkezők leírták kedvenc versük pár sorát. Volt, aki rákeresett a telefonjában, majd kitűzte a verset és olvasgatta a másokét. Voltak, akiket az a lehetőség késztetett megállásra, hogy kortyolhattak egyet s közben volt kivel beszélgetniük. Közösséget kovácsolt a limonádé, s közben a szép magyar beszéd és a versek is elterelték a hőségről az emberek figyelmét – mesélt kezdeményezésük közösségteremtő erejéről.

A frissítő pontra szerdán, a reggeli órákban is számíthattak a kaszaperiek, olyankor van a település központjában a legnagyobb gyalogos, kerékpáros forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában