Gyerektábor

2023.06.30. 07:29

Élményekkel teli alkotótábort szerveznek a csabai könyvtárban

Nyolc év fölötti gyermekek számára hirdették meg azt az alkotótábort, amelynek augusztus 7. és 11. között ad otthont a Békés Megyei Könyvtár.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

A tábort szervező Csüllög Lászlóné elmondta, hogy a táborban a fiatalok saját szintjüknek megfelelően szerezhetnek élményeket. Az öt nap során a gyermekek ötféle technikával ismerkedhetnek meg, az akvarellfestéstől a graffitin át a kollázskészítésig. Délelőttönként alkotnak, ehhez minden anyagot és eszközt biztosítanak. Az elkészült műveket pedig ki is állítják a bibliotékában, illetve aztán haza is vihetik a fiatalok. Délutánonként pedig kihasználják a Békés Megyei Könyvtár és a Munkácsy Negyed lehetőségeit, például felkeresik a gyermekkönyvtárat és a Digilabort, játszótereznek a ligetben, sétálnak. Kiemelte: azt szeretnék megmutatni a fiataloknak, hogy ha otthon vannak, akkor is alkotással eltölthetik hasznosan a szabadidejüket.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában