Jótékonykodás

2023.05.14. 16:31

Hagyományt teremtettek, bálozva segítenek Nagybánhegyesen

Nagyot álmodtak a 2023- as év elején a nagybánhegyesi Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvodában. Az intézmény telephelyvezetője, Illésné Lestyán Veronika részleteket árult el a szombat estéjükről.

Cs. I.

Kicsik, nagyok, felnőttek is színpadra álltak.

Szerettünk volna hagyományteremtő intézményi bált rendezni, amelynek a célja, hogy interaktív eszközökkel segítsük óvodásaink és tanulóink fejlődését, tanulását. A szándékból a szülői munkaközösség és a pedagógusok jóvoltából kitűzött időpont lett. Lelkesen készült mindenki, hogy a bál programja színes, változatos legyen - mesélt a készülődésükről. 

A jótékonysági bál fellépői nagy sikert arattak. Fotó: Facebook

– Amikor terveztük és szerveztük a jótékonysági rendezvényt, nem is gondoltuk, hogy a nagybánhegyesi Petőfi Sándor Művelődési Házban teltház lesz. Ez történt szombaton este - sorolta a jó híreket.

Több mint 239 fő érezte magát remekül ezen az estén. A kezdeményezés mellé rengetegen álltak , ezért nagyon hálásak az ötletgazdák. Sokan voltak, akik a táncos rendezvényt nem személyes jelenléttel, hanem támogató jegyek vásárlásával segítették.

A kulturális programot a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda nagybánhegyesi óvodásai, iskolásai, pedagógusai és a szülői biztosították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában