Beol podcast

2023.05.05. 16:17

Az albán maffia tagjának nézték Varga Viktor édesapját – a Beol podcast vendége Varga János

A Beol podcast vendége Varga János, Varga Viktor édesapja. Azért ennél jóval több, hiszen tanár, festőművész, legújabban pedig láncfűrészes faragással foglalkozik, ami úgy megtetszett Viktornak, a Csillag születik nagy felfedezettjének, hogy már ő is csinálja. Öccse, Valentin is indult a tehetségkutatón, de ő már nem zenével, énekléssel foglalkozik elsősorban, hanem fotózással.

Ny. L.

A beszélgetésből kiderül, a három Varga egykoron utcazenélt, jól kerestek ezzel Ausztriában és Olaszországban is. Bár itt a két testvér összeveszett, és Viktor mérgében hazavonatozott, de apja és öccse maradt. Aztán egy szép napon a rács mögött kötöttek ki. Az apukát gyerekprostitúcióval és gyerekkereskedéssel vádolták meg, és az albán maffia tagjának nézték a rendőrök. Az apuka beszélt kiszabadulásukról is.

És hogy mikor kezdődött Varga Viktor karrierje? Már az édesanyja hasában. Szülője kórusba járt, és mindig énekelt leendő fiának. Nem csoda tehát, hogy a zene, az éneklés lett a mindene. Apa és fia most sűrűn találkozik Budapesten, mert János segít Viktornak hétvégenként a háza építésében.

A beszélgetésből az sem maradhatott ki, hogy milyen kalandokat élt át apa és fia Thaiföldön, Viktor kibe szerelmes, és hogy újra átlovagol a komolyzenébe, az operába, amit gyerekként tanult, és nagyon szeret. Szó esett a Hazám, hazám énekléséről, és Viktor Fehérlófiához való kapcsolatáról is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában