Gyula

2023.05.07. 14:46

Anyák napi műsort tartottak a gyerekosztályon

Anyák napi műsorral kedveskedtek a Békés Megyei Központi Kórház gyulai gyermek- és csecsemőosztályán azoknak az édesanyáknak, munkatársaknak, aki vasárnap is szolgálatban vannak, illetve azoknak az édesanyáknak, akik koraszülött vagy beteg gyermekükkel a kórházban töltik az anyák napját – tájékoztatta hírportálunkat dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed.

P. G.

A gyermekükkel a kórházban tartózkodó és a vasárnap dolgozó édesanyákat is köszöntötték

Forrás: BMH

A gyermekosztály osztályvezető főorvosa lapunknak elmondta, nagyon fontosnak tartják, hogy köszöntsék azok az édesanyákat, akik nem lehetnek az otthonukban, nem lehetnek a családjukkal. A szakember kiemelte, több édesanya is első ízben élte át szülőként az anyák napját, ezért is szerették volna őket is köszönteni. 

Munkatársnőink pedig rengeteg tesznek az osztály  működéséért, amiért minden elismerést megérdemelnek. Nagyon lényeges, hogy odafigyeljünk egymásra

 – hangsúlyozta dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed.
Az anyák napi műsorban énekelt és gitározott Bakos Emese, verset mondott Kallós Eszter, az Erkel gimnázium diákja, majd édességgel kedveskedtek az édesanyáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában