Közös díszítés

2023.04.03. 19:23

Szorgos kezek állítottak tojásfát Dévaványán

Délelőtt feldíszítettük a dévaványai tojásfát, amiben rengeteg apró kéz volt segítségünkre – adta hírül a Dévaványai Általános Művelődési Központ.

V. E.

Elárulták, a város minden óvodai telephelyéről érkeztek gyerekek a közös díszítésre, továbbá az alsó tagozatból is kilátogattak az iskolások. Volt olyan is, aki nem tudott eljönni, de eljuttatta díszét a fára, tehát nagy lelkesedés mutatkozott a gyermekek körében. Az intézménytől megtudtuk, így összesen több mint 100 szorgos kéz készült és díszített azért, hogy a tojásfa az idei évben is színekben pompázhasson.

Felsorolták, a díszítésen részt vett a Könyves Kálmán utcai Mesevár Óvoda, a Kossuth utcai Napsugár Óvoda, az Eötvös utcai Tündérkert Óvoda, a Hajós utcai Szivárvány Óvoda, a Ványai Ambrus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2.b és 2.c osztálya, a Margaréta Idősek Otthona, valamint Tóth Mihályné is.  A művelődési központ beszámolójában hangsúlyozták, hálásak az óvónéniknek és az osztályfőnököknek azért, hogy hozzájárultak a tojásfa állításhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában