Hódmezővásárhely/Mezőberény

2023.04.03. 10:12

Remekeltek a berényi lányok a Tavasz Openen

„Tavasz Open” néven rendeztek Majorette Fesztivált és Versenyt szombaton Hódmezővásárhelyen, amelyen a Mezőberényi Mazsorett Együttes senior mini-formációja is részt vett – tudtuk meg Mezeiné Szegedi Erzsébettől, az együttes vezetőjétől.

P. G.

Beküldött fotók.

A Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége és a hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club által szervezett versenyen tizennégy település – Szeged, Mórahalom, Hódmezővásárhely, Dány, Csantavér, Zenta, Ruzsa, Makó, Kelebia, Kistelek, Gyomaendrőd, Jászfényszaru, Szendrő, Mezőberény – tizennyolc mazsorett szervezetének 238 táncosa mérette meg magát.

A versenyzők „ Start”, „Basic”, „Master” kategóriában, óvodás cadet, junior, senior korcsoportban, szóló, duó/trió, mini és csapat formációkban, botos, pomponos, zászlós, mace, mix és akrobatikus botos diszciplinákban nevezhettek a megmérettetésre. Összesen 122 versenyprodukciót mutattak be.

Minden versenyző minősítő oklevelet és érmet kapott, míg a „Master” kategóriában helyezéses sorrend is volt. A szakember kiemelte, a verseny jó szolgálta a felkészülést az évad versenyeire és a kazincbarcikai Országos MWF-Kvalifikációs Bajnokságra, a berényi lányok pedig kifejezetten jól szerepeltek az eseményen.

Fekete Natália „Master”- botos szenior szóló kategóriában első helyezést, illetve kiemelt arany minősítés ért el. Simcsik Orsolya „Master”- botos szenior szóló kategóriában a második helyet és kiemelt arany minősítést érdemelte ki. A „Síva” senior mini-formáció, Bárdi Regina, Fehér Viktória, Fekete Barbara, Fekete Natália, Sántha Dóra, Simcsik Orsolya kiemelt arany minősítést vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában