Ünnepvárók

2023.04.03. 13:14

Nagyszénáson megtelt a tér húsvéti hangulattal

Megtelt a település főtere vasárnap. Gyerekek, családok, sok fellépő tette emlékezetessé 2023-ban a virágvasárnapi programot, aminek a megrendezésére pályázott és nyert a Nagyszénási Kulturális Központ forrást.

Cs. I.

Fotók: Tüskés Tibor

Locsolóverseket lehetett mondani (tizenketten vállalkoztak erre), nevezhettek hímestojásokkal is az érkezők, de rengeteg kreatív ötletet lehetett megvalósítani a kézművesekkel.

Népi játszótéren élvezhették a tavaszi időt a gyerekek. Kitelepültek a civilek, ott voltak a foltvarrók, a vöröskeresztesek is. A színpadon folyamatosan váltották egymást a fellépők sok mókát hozva és kacagást kiváltva közönségükből. 

A Polgári Egyesület Nagyszénás már korábban feldíszítette a település központjában álló szökőkutat a húsvét jegyében, ezen a rendezvényen pedig bemutatták tagjaik a locsolkodás népszokását. A finom falatokról is gondoskodtak és arról, hogy mindent ingyen biztosítsanak gyereknek, a felnőtteknek egyaránt.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában