Békéscsaba

2023.04.25. 12:34

Lendületet adnának az ifjú polgárőr centrumnak

Az eseményen Herczeg János, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.

P. G.

Közgyűlést tartottak a napokban a Békéscsabai Ifjú Polgárőr Centrumnál. Az eseményen Herczeg János, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket. A jelenlévők megállapodtak abban, hogy újra kell éleszteni a személyi változások miatt vegetáló polgárőr egyesületet. Ennek jegyében tisztújítást kell tartani, mivel a tisztségviselők mandátuma lejárt, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az egyesület jogszerűen, az elvárásoknak megfelelően működjön. A jelenlévők egyhangúlag megszavazták, hogy tisztújítással egybekötött évértékelő közgyűlést kell tartani. 

Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke lapunknak elmondta, arra az elhatározásra jutottak, hogy mindenféleképpen működtetni szükséges az ifjú polgárőr centrumot: – A fiatalítás a legfontosabb feladat a polgárőrség életében, mindent meg kell tenni, hogy a fiatal közül minél többen vállaljanak szerepet a szervezet munkájában – tette hozzá. Kérdésünkre Gyarmati Sándor elmondta, vannak jelentkezők, vannak olyan fiatalok, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez, akikre nagyon számítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában