MÁV

2023.04.28. 13:34

Csabáról is ingyen utazhat a pápalátogatásra és plusz vonat is indul

Szombaton és vasárnap is ingyen vonatozhatnak, illetve buszozhatnak azok, akik a pápalátogatás kapcsán utaznak a fővárosba.

Beol.hu

Vasárnap hajnali 4.45-kor indul a mentesítő vonat.

Fotó: Shutterstock

A MÁV-VOLÁN-csoport díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, az Őszentsége Ferenc pápa által a budapesti Kossuth téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára – olvasható a vasúttársaság közleményében.

Mint írták, a vasárnapi budapesti, Kossuth téri pápai szentmisére érkezők szombaton és vasárnap egész nap díjmentesen utazhatnak. 

Az utazás megkönnyebbítése érdekében vasárnap mentesítő vonatokat állítanak be, több kocsit kapcsolatnak a szerelvényekre, illetve egyes vonatok hosszabb viszonylatban közlekednek. 

Mentesítő vonat közlekedik vasárnap Békéscsaba—Szolnok—Budapest-Keleti pályaudvar között. Békéscsabáról 4:45-kor indul, a Keleti pályaudvarra 7:15-kor érkezik, Mezőberény, Gyoma, Mezőtúr és Szolnok állomáson áll meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában