Közvilágítás

2023.02.01. 13:35

Sötét a belváros Orosházán, a hiba elhárítása folyamatban van

Orosháza belvárosának több popntján, szakaszosan nem működik a közvilágítás. Esténként sötétségbe burkolózott például a Kossuth, a Rákóczi utca egy-egy szakasza napok óta. A kommentelők is türelmetlenül reagálták le a történteket, fals információk is napvilágot láttak.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

Földkábel szakadása miatt szünetel a közvilágítás a belvárosban. Egyeztetve a szolgáltatóval, azt az információt kaptam, hogy most mérik ki műszeresen a szakadás pontos helyét, majd ezt követően javítják a hibát. Jelzésük szerint erre előreláthatólag két hét szükséges, de én bízom benne, hamarabb megoldódik a gond – adott tájékoztatást Dávid Zoltán polgármester a közösségi oldalán.

– Téves az a híresztelés, hogy az önkormányzat spórolás címen kapcsolgatja le a közvilágítást, ez egész egyszerűen nem igaz. Mind a biztonságos közlekedés, mind a közbiztonság szempontjából fontos a megfelelően működő közvilágítás. Úgy sejtem, vannak olyanok, akik a problémák megoldása helyett a szándékos megtévesztés útját választják, azt remélve, ebből majd politikai haszonra tehetnek szert – lelkük rajta –  fogalmazott a városvezető.

– A hibát az önkormányzat azonnal jelezte az MVM felé és úgy tudom, több lakossági jelzés is érkezett az áramszolgáltató felé, ezt köszönöm Önöknek. Amennyiben a jövőben problémát tapasztalnak a közvilágítással, kérem, jelezzék a szolgáltatónak. Megtehetik telefonon, a hibabejelentő vonal száma: 06 62 565 881, illetve a [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában