Rendezvényhelyszín

2023.02.22. 12:34

Egyre többen fedezik fel a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyát – videóval

A gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnya számos lehetőséget nyújt az érdeklődők részére. A patinás épületben kialakított bálterem és rendezvénytér exkluzív helyszínként a korszerű berendezés mellett békebeli, elegáns hangulattal várja vendégeket.

P. G.

A Magyar Nemzeti Balett táncosainak előadása a szárny átadóünnepségén 2021. októberében

Fotó: Rosta T./MTI

A helyszín konferenciák, családi rendezvények, lakodalmak, céges rendezvények, bálak, iskolai évfolyam-találkozók, baráti összejövetelek, tréningek megrendezésére egyaránt alkalmas.

Szintén a Stefánia-szárnyban található a Gyulai Csemegetár, ahol megismerhetők mindazok a tájjellegű ételek, gasztronómiai különlegességek, így a kolbász, a pálinka, a sör, a méz és a szörp is, amelyek Gyula város és környéke ízvilágát tükrözik.

A csemegetárhoz csatlakozik a látványkonyha, az érdeklődők egy különleges korhű konyha, kemencével, forgatógrill, sparhelt segítségével megismerkedhetnek korabeli konyhatechnikai eljárásokkal, miközben el is készíthetik a korhű ételeket. A közösen elkészített ételt korabeli hangulatot tükröző tányérok és evőeszközök használatával fogyaszthatják el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában