Adventi varázslat

2022.12.08. 12:00

Újszülötteket köszöntöttek Mezőkovácsházán

A kovácsházi adventi varázslat részeként ünnepi pillanatok részeseivé váltak a bölcsődébe érkezők a minap: a város újszülöttjeit köszöntötte az önkormányzat.

Cs. I.

Fotó: BMH

Jankó Erzsébet, a Kalocsa Róza Művelődési Központ ügyvezetője emlékeztetett, Mezőkovácsházán 2010 óta hagyomány, hogy az eltelt egy évben született kisgyermekeket és szüleiket meglepik.

 

– Huszonnyolc kisgyermek született a 2021. december és 2022 novembere közötti időszakban. Gyermekeink születése az életünk értelme. Boldogságot, rengeteg örömöt adtak s adnak, tovább viszik a nevünket, családjaink hagyományait. Fontos, hogy átadhassuk nekik tapasztalatainkat, tudásunkat. Sok élmény, öröm, móka, kacagás, aggodalommal teli éjszakák, az esti mesék, az óvoda- és iskolakezdés, az ünnepek megélt élményeit őrizzük szívünkben. Gyorsan telnek az évek. Az újszülött érkezése nemcsak a család, hanem a település öröme is. Ők jelentik a jövőnket, városunk jövőjét – fogalmazott Jankó Erzsébet.

A Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde Petőfi utcai óvodájának Süni csoportja műsorral kedveskedett. Az esemény zárásaként Jankó Erzsébet átadta Mezőkovácsháza önkormányzatának ajándékát, valamint vendéglátással is kedveskedtek a megjelenteknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában