Ingatlanajánló

2022.12.18. 06:30

Fogadó alternatív fűtéssel? Ez is akad a megyei ingatlanpiacon!

Füzesgyarmaton kínálnak eladásra egy alternatív fűtéssel rendelkező fogadót. A 409 nm-es ingatlan paraméterei, na és persze a "Sárrét Gyöngye" izgalmas ajánlat lehet a vállalkozó kedvű emberek számára! Ár, fotók: most!

“Fogadó alternatív fűtéssel a gyógyfürdő mellett! Eladó Füzesgyarmaton, a Kastélypark Fürdő szomszédságában egy költséghatékony (alternatív) fűtéssel rendelkező vendéglátó- és szálláshely. 

 

Közvetlenül a Fürdő bejáratánál, a fürdő területén elhelyezkedő épület. Kellemes parkos környezetben, Füzesgyarmat üdülőövezetének központjában található. Füzesgyarmat egy kisváros Békés megyében, a gyógyfürdője rendkívüli (reumatikus és nőgyógyászati panaszokra elsősorban). A Fürdőnek van téliesített része, illetve nyáron kiváló strandfürdőként is működik. 

 

A fogadóhoz közel szépen karbantartott futballpálya is található. Gyermekek táboroztatására, illetve közelben dolgozók elszállásolására is kiválóan alkalmas az üdülővendégek kiszolgálása mellett. A közelben számos kirándulási lehetőség van, mint például a Vésztő-Mágor Történelmi Emlékhely, a dévaványai Túzokrezervátum, vadászat,... stb.

 

Főbb jellemzők

- 169 m2 telken
- 409 m2 hasznos alapterület összesen
- homlokzati hőszigetelés (10 cm)
- rendkívül gazdaságos, alternatív fűtés
- 11 szoba, kb 20-24 férőhely
- 3 szinten 7 lakóegység 7 fürdőszobával
- étterem és nagyüzemi konyha
- kb. 40-45 férőhelyes étterem
- a pultból átadó ablakon keresztül kiszolgálás lehetséges a strand területére is
- szállóvendégeknek szabadtéri közösségi helyiség
- 5 db SPLIT klíma, alternatív szekunder fűtéshez 1 db 500 l-es HMV tartály
- helyi motívumokkal díszített sárréti tornácos terasz minikonyhával
- berendezés, ipari mosogatógép és egyéb eszközök megegyezés szerint
- 2020-ban felújított, folyamatosan karbantartott

1965-ben egy fúrás alkalmával 1198 méter mélyen 62 fokos termálvizet tártak fel Füzesgyarmaton. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú víz bromidot, jodidot és bizonyos mennyiségben metabórsavat is tartalmaz. 2003-ban megkapta a gyógyvíz minősítést a "Sárrét Gyöngye" elnevezésű termálvíz. A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, köszvényes bántalmak, idegzsába, isiász, törések, idült nőgyógyászati gyulladások kezelésére, gyógyítására. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában