Barangoló

2022.11.05. 07:16

Tortát nyert a végegyházi zombilány

Végegyházán a Barangoló Közhasznú Egyesület a minap szervezett közösségi alkalmat a Barangoló Közösségi Házban a szórakozás jegyében. A legszellemesebb jelmezes jutalma egy torta volt.

Fotó: BMH

Lehetett szellemeket készíteni, számtalan halloween-es színezőből és foglalkoztató lapocskából is választhatott mindenki kedvére.

A mécsesekkel megvilágított sötét teremben meghallgathatták a furfangos ír kovácsmester, Jack O'Lantern történetét, megtudták, miért is faragják ki a halloween-i tököt, majd elkezdődhetett a jelmezesek bemutatkozása. Sok, rémséges, ötletesebbnél ötletesebb jelmez és jelmezes közül kellett döntenie a zsűrinek.
A legszellemesebb jelmezes az a zombi lány lett, aki nem csak véres arcával, rémisztő beszédével, de ijesztő mozdulataival is megdöbbentette közönségét. Faragó Jázmin zombilány ezzel megnyerte a tortát, amit felszeltek s közösen elfogyasztottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában