Oros-haza Baráti Kör

2022.11.15. 13:37

Szavazzon: milyen színű legyen az adventi koszorú Orosházán?

Orosházán idén is lesz adventi koszorú a városháza előtt. A hit, a remény, az öröm és a szeretet gyertyáit 2022-ben is meggyújtják azon az óriás városi adventi koszorún, amit immár 15. esztendeje épít az Oros-haza Baráti Kör. Számukra is fontosak a hagyományok.

Cs. I.

Az Oros-haza Baráti Kör idén is közzé tette felhívásukat:  döntsék el az orosháziak, milyen színekben pompázzon Orosháza hatalmas adventi koszorúja 2022-ben!

A pompát és csillogást idén is az arany biztosítja, a kérdés az: melyik szín kerüljön mellé? A kellően kimért almazöld, vagy az Insta-fotókon folyton visszaköszönő divatos levendula lila szín?

A színkombinációkra a baráti kör oldalán közzétett felhívásban lehet szavazni november 19-ig, a megjelölt ikonokkal.  Amelyik a legtöbb voksot kapja, azzal a színpárosítással találkozhatnak majd az adventi várakozás alatt Orosháza főterén az ünnepi alkalmakkor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában