Térfigyelés

2022.11.13. 20:51

Hat kamerát telepítenek a Wenckheim kerékpárútnál Békéscsabán

Három helyszínen hat térfigyelő kamerát helyeznek ki a Wenckheim turista- és kerékpárút mellett.

L. B.

Fotó: shutterstock.com

A részleteket nemrég sajtótájékoztatókon ismertette Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz-frakció nevében Hanó Miklós alpolgármester.

Pósteleken három eszközt telepítenek: egyet a komplex pihenőhelyhez, egyet az úgynevezett pumpapályához, egyet pedig a kastélyromhoz, a leendő kronoszkóphoz. Gerlán két berendezést szerelnek fel, mindkettőt a Wenckheim Károly téren. Emellett lesz egy térfigyelő kamera a jaminai bányatavaknál épült madárlesnél. A városvezető az ülésen beszélt arról, hogy a piacnál szintén több eszközt helyeznek majd ki a nagyberuházás keretében.

Szarvas Péter polgármester és Hanó Miklós alpolgármester a térfigyelő kamerák szükségességéről hozzátették: az elmúlt időszakban volt, hogy megrongáltak, elloptak különféle eszközöket, berendezéseket a kihelyezésüket követően a Wenckheim turista- és kerékpárútnál. Fontos tehát, hogy megelőzhessék ezeket a bűncselekményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában