Együttműködés

2022.11.07. 09:48

Becsalogatnák a szépkorúakat a békéscsabai Munkácsy Emlékházba

Együttműködik a Munkácsy Emlékház és a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége – ismertette közösségi oldalán Opauszki Zoltán, a város turisztikai tanácsnoka, egyben a Csabagyöngye Kulturális Központ turisztikai igazgatóhelyettese. Hozzátette, ennek érdekében egyeztettek az emlékházat vezető Laszkó Tímeával és a Munkácsy Cukrászdát vezető Balogh Lászlóval közösen Szrenka Pálnéval, a szövetség elnökével.

L. B.

Szrenka Pálné, Balogh László, Opauszki Zoltán és Laszkó Tímea egyeztetett a Munkácsy Emlékházat érintő együttműködésről

Forrás: Facebook

Arra törekszenek, hogy sok-sok kulturális, helytörténeti és gasztronómiai programmal csalogassanak be minél több látogatót a Munkácsy Emlékházba, a felújított Steiner-Omaszta-kúriába, ahol a festőfejedelem 21 eredeti alkotása is megtekinthető, illetve a vele szomszédos Omaszta-park ugyancsak kikapcsolódási lehetőséget kínál. 

– A szépkorúak egyre aktívabb társadalmi életet élnek, sokat utaznak és kirándulnak, igénylik a magas színvonalú közösségi rendezvényeket – ecsetelte Opauszki Zoltán. Azt szeretnék, hogy az együttműködés eredményeként sok-sok szépkorú látogasson el a Munkácsy Emlékházba, akik jó hírét vihetik az intézménynek és a városnak, illetve sok olyan programot szervezzenek, amelyek népszerűek lehetnek a korosztály számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában