Zsóri Martin

2022.11.01. 10:51

Az influenszerkedés gyógyította ki pánikbetegségéből a mezőhegyesi YouTube-sztárt

Zsóri Martin sokat szenvedett állapota miatt, amíg rá nem talált a hivatására és a sportra. Ma is Mezőhegyesen tud a legjobban kikapcsolni, ahol a kisváros csendje, nyugalma az ottani barátok szeretete szinte teljesen feltölti a lelkét és mindebből tud energiát meríteni.

Feltöltődés szempontjából máig az a legjobb terápia számára, ha hazalátogat Mezőhegyesre

Forrás: bors.hu

Zsóri Martin a Bors-nak elmondta:

– Emlékszem, az egyetem ideje alatt, nyáron, amikor uborkaszezon volt, nem voltam annyira leterhelve, persze voltak programjaim, de hirtelen sok lett a szabadidőm. Ekkor éreztem, hogy a szívem hevesebben vert, légszomjam volt, és egyfajta pánik uralkodott el rajtam – mesélte a még csak 25 éves influenszer-vállalkozó. – Volt úgy, hogy a szomszédhoz rohantam át, hogy hívjon mentőt, mert mindjárt megfulladok, nem kapok levegőt. Ezek a tünetek tényleg nagyon durván tudnak jelentkezni.

Elkezdett futni, hogy lefoglalja a testét és kiürítse az elméjét. A 2020-as koronavírus okozta karantén alatt pedig létrehozta a vállalkozását, saját tartalmakat kezdett gyártani a legnagyobb videómegosztó oldalra, a YouTube-ra, valamint Instagramra. Ahogy kezdett beindulni a karrierje, annál ritkábban jelentkeztek a tünetei.

Feltöltődés szempontjából máig az a legjobb terápia számára, ha hazalátogat Mezőhegyesre, ahol a kisváros csendje, nyugalma az ottani barátok szeretete szinte teljesen feltölti a lelkét és mindebből tud energiát meríteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában