Beol podcast

2022.11.06. 10:00

A Beol podcast heti vendége: dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed

Vasárnap reggelente jelentkező podcast-sorozatunk vendége ezúttal dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány, egy személyben a gyulai Egészséges Városért Közalapítvány elnöke.

Beol.hu

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed /Fotó: Bencsik Ádám/

A szakemberrel egyebek mellett beszélgettünk arról, hogy miként mentett a megyében több helyen is életet az Epipen nevű készítmény. Szó volt arról is, hogy miként indult el Abdul doktor ötletére az a kezdeményezés, amelynek részeként már számos településen biztosítanak a helyi-oktatási nevelési intézmények számára a súlyos allergiás reakciót, anafilaxiát mutató betegek életének megmentését szolgáló gyógyszerből.

Az alapítványi elnököt természetesen a koraszülött gyermekekről, a Viharsarki Koraszülöttmentőről, a mentőautó működtetésének hátteréről és az alapítvány új projektjéről, a KoraParkról is kérdeztük. 

Abdul doktor elárulta, hogy miként segíti Mező Misi, a Magna Cum Laude együttes énekese az alapítvány működését, ahogy arról is mesélt hírportálunknak, hogy milyen fontos szerepet játszik az életében a családja, és hogy a kislánya miért engedi el mindig, ha a kórházba kell indulnia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában